Uw toilet of afvoer is verstopt

Geen zorgen want uw toilet of afvoer ontstoppen wij voor u!

Oorzaken dat uw afvoer is verstopt

Verschoven afvoer

Natte doekjes

Vervuiling

Voorkomen is beter dan genezen

Het gebruik van toiletdoekjes is in de afgelopen jaren significant toegenomen en dit levert de grootste problemen op in uw riolering. Probeer deze doekjes dan ook niet in uw toiletpot te gooien. Er staat op de verpakking dat ze gewoon in de toiletpot kunnen worden gegooid maar dit is niet het geval. Dit zorgt er vaak voor dat uw afvoer en riool verstopt.

verstopt afvoer riool reiniging

Herhalende verstoppingen

Als een verstopping meerdere keren terug komt dan kan het probleem misschien wat dieper in het rioolstelsel liggen. De oorzaak zou dan bijvoorbeeld een verschoven leiding in de afvoer kunnen zijn, maar ook zijn vaak wortels en dat kan je inspecteren door met een camera je afvoer in te gaan. 

Wortels in je riolering

Als een verstopping meerdere keren terug komt dan kan het probleem misschien wat dieper in het rioolstelsel liggen. De oorzaak zou dan bijvoorbeeld een verschoven leiding kunnen zijn, maar ook zijn vaak wortels en dat kan je inspecteren door met een camera je afvoer in te gaan. Wortels zijn een groot probleem in de afvoer van uw riool. Ze zorgen voor verstoppingen die erg vervelend kunnen zijn en dit is op te lossen door het vervangen van de leiding.

Oplossingen

Trekveer

Rioolcamera

Doorspuiten

Van der Beek Rioolservice is uitgerust met al het  benodigde materieel om uw toiletverstopping op te lossen. De ervaring die is opgedaan in de afgelopen 15 jaar wordt bij uw verstopping gebruikt om dit professioneel te verhelpen.